sobota 17. júla 2010

Hudba



No kto by prežil bez hudby???? Nehovor, že ty!! Každý má iný výber hudby a to nieje moc dobré hlavne ak ty počúvaš metal a tvoj/a frajer/ka hip hop!!! Niežeby ste sa navzájom netolerovali to áno, ale ak sa začnete rozprávať a len tak si vymieňať názory ( to hovoria rodičia keď sa hádajú... " My si len vymieňame názory " ha ha ha kto by im veril keď ich krik počuť až na dvor???? :D.) tak to dopadne prinajmenšom tak, že jeden z vás bude sedieť zamknutý v dajakej izbe a bude sám pre seba len tak nadávať. Neodsudzujem ľudí, podľa toho čo počúvajú, veď každý má právo na svoj štýl. Ale niektorí by mohli aspoň trochu tolerovať ostatných... Taká zaujímavosť... Je vedecky dokázané, že ak človek počúva hudbu ktorá sa mu nepáči, tak sa jeho tlak zvýši a tým pádom aj tep a je viac naštvaný... takže radšej počúvajte to, čo sa páči Vám...

Vplyv hudby :

Myslíš, že na teba tvoj štýl hudby nejako vplýva?? Môj názor je, že to záleží od povahy človeka.Ale zase teoreticky od povahy záleží všetko veĎ všetci sme jedinečný... :D

Aký je názor davu ľudí na štýl hudby?

Ak počúvaš metal si drsný človek, ktorý sa na celý svet len hnevá... hlúposť.



Ak počúvaš emo, tak si automaticky režeš žili a si uzavretá osoba... blbosť.



Ak počúvaš hip hop, tak máš vymletý mozog a do spoločnosti chodíš v nohaviciach po kolená...



a tak ďalej. Toto je len VŠEOBECNÁ charakteristika!! Ako som už povedala každý je jedinečný a nie každý sa správa tak ako tvrdia ostatný.. tak je to aj v normálnom živote bez hudby. Niekto ohovára a osoba, ktorú ohovárajú je v keli a všetci ju ignorujú.

A čo chcem týmto príspevkom povedať?

Každý z nás bez ohľadu veku, rasy, štýlu hudby, výzoru či mnohých iných vymožeností alebo nedostatkov... má také isté práva na život a vyjadrenie názoru či slobody pohybu ako my ostatní. Tak ich nechajte na pokoji!!!!

Ps: Ten koniec je asi od veci vzhľadom ku nadpisu a k tej hudbe... ale o to ide! A napadlo ma to tak som to napísala.... ďakujem za prečítanie. A budem rada ak o komentuješ môj príspevok a povieš svoj názor.Ďakujem :)

1 komentár:

  1. Ahoj lowery :D:D konečne si si našla priestor na svoje konšpiračné teórie ? :D:D oki oki budem ťa sledovať :D:D tvoj predátor (ďalej už len Abby)

    OdpovedaťOdstrániť